Prijzen portret foto’s

In een thuis studio kan ik alle belichting op een juiste manier instellen zodat ik jou op de mooiste manier vast kan leggen, maar uiteraard kan ik buiten met bestaand licht ook prachtige professionele foto’s van jou maken. Met professionele foto’s kan je bijvoorbeeld je profielfoto op bedrijfspagina’s uploaden om een meer professionele uitstraling te creëren. Maar ook kan je portretfoto’s gebruiken voor juist een hele open uitstraling waardoor mensen jou sneller benaderen bij het zien van je foto.

Wij bespreken uiteraard eerst wat jij wilt uitstralen op je foto, waar je de foto voor wilt gebruiken en wat jij belangrijk vind wat wel of niet op mag vallen in de foto.

Ik heb verschillende pakketten die uiteraard aan te passen zijn op jouw wensen. Met mijn ervaring als professioneel kapster en visagist, is natuurlijk de mogelijkheid er ook dat ik je haren of make-up een boost geef of dat je het hele kapsel en de make-up aan mij over laat.

Dit zijn de pakketten waar je uit kan kiezen:

Basis
€ 89,- p.p.

  • 30 min fotoshoot bij mij thuis in Alphen aan den Rijn
  • 3 nabewerkte foto’s in hoge resulotie en resolutie afgestemd op social media

Uitgebreid
€ 159,- p.p.

  • 60 min fotoshoot bij mij thuis in Alphen aan den Rijn
  • verschillende kledingwissels mogelijk
  • 7 nabewerkte foto’s in hoge resolutie en resolutie afgestemd op social media

Compleet
€239,- p.p.

  • 60 min fotoshoot bij mij thuis in Alphen aan den Rijn
  • 60 min visagie en hairstyling
  • verschillende kledingwissels mogelijk
  • mogelijkheid om naar buiten te gaan, bijvoorbeeld naar het meer
  • 10 nabewerkte foto’s in hoge resolutie en resolutie afgestemd op social media

Onbewerkte foto’s zal ik nooit opsturen, als je extra foto’s wilt buiten het aantal van jouw gekozen pakket, betaal je €9,50 per foto extra. De hierboven genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Wil je dat ik mijn studio bij jou thuis op zet, dan kan dat ook. Hiervoor reken ik per pakket €30,- extra aan reiskosten en om de studio op te bouwen.

Portret foto’s in de buitenlucht

Als je graag een ‘groene’ uitstraling wilt geven aan je foto’s dan kunnen wij uiteraard de fotoshoot ook buiten doen. Dit kan in het bos of op een locatie waar jij je thuis voelt. Bijvoorbeeld op het strand of juist in een meer industriële omgeving. Hiervoor bereken ik bovenstaande prijzen, alleen komen er wel reiskosten bij als ik meer dan 15 km vanuit Alphen aan den Rijn moet reizen hiervoor. Hou er wel rekening mee dat ik op locatie niet altijd de mogelijkheid heb om je haren te doen omdat ik voor bijvoorbeeld een föhn en een krultang wel stroom nodig heb.

Stuur mij vrijblijvend een Whatsapp bericht naar 06-46130112 en dan bespreek ik samen met jou alle opties.

error: Deze content is eigendom van NCfotografie en mag niet gekopieerd/gebruikt worden door anderen!