Profielfoto’s

Iedereen heeft tegenwoordig wel een profiel waarbij je een profielfoto kan plaatsen. Niet alleen op je privé Whatsapp, Facebook en Instagram accounts, maar ook zeker voor de zakelijke Social Media platformen en op websites kom je steeds vaker portretfoto’s tegen als profielfoto. Hierdoor ziet een persoon direct met wie ze een (chat of telefonisch) gesprek voeren.

Heb jij nog steeds een selfie staan op je profielfoto’s en wil je toch liever een mooie, professionele en spontane profielfoto? Neem dan contact met mij op!
Een fotoshoot voor 3 mooie profielfoto’s is al te boeken vanaf €69,-. De foto’s krijg je zowel in hoge resolutie opgestuurd, als in een lagere resolutie wat perfect is om op social media te gebruiken.

Naast alleen de mooie foto, kan je bij mij een totaalplaatje boeken. Dit houdt in dat je bij mij ook de visagie en haarstyling erbij kan boeken.

Niet alleen de belichting in de thuisstudio wordt perfect afgestemd op jou, voor een prachtige foto, maar ook in de nabewerking zet ik extra puntjes op de i. Zo zorg ik ervoor dat alle pukkeltjes, krasjes, stofjes etc weg zijn gepoetst. Ook richt ik extra aandacht op je ogen. Door de oogkas vallen je ogen vaak weg in een schaduw, waardoor ik ze met een klein beetje oplichten op een natuurlijke manier de aandacht laat geven die ze verdienen.

De nabewerking gebeurd op een natuurlijke manier. Moedervlekken en andere elementen die bij jouw gezicht horen haal ik niet weg, tenzij je daar specifiek naar vraagt.

error: Deze content is eigendom van NCfotografie en mag niet gekopieerd/gebruikt worden door anderen!