Evenementen

Voor NATM heb ik meerdere evenementen mogen fotograferen, hieronder vind je een kleine impressie van de foto’s die ik tijdens deze bijeenkomsten heb gemaakt.
Wil jij ook dat ik voor jouw bedrijf foto’s kom maken bij bijeenkomsten en/of evenementen? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden. Aangezien ik bij de KvK sta ingeschreven en kan factureren inclusief 21%BTW, kan het inhuren van mij als professionele fotograaf voordelig uitpakken.

Bij de bijeenkomsten maak ik gebruik van het bestaande licht. Ik gebruik op zulke momenten het liefst geen flitsers of andere lichtbronnen om zo min mogelijk op te vallen. Ook staat mijn camera op ‘silent shutter’. Dit betekend dat je ook niet de klik of het piepje van het scherpstellen hoort bij het afdrukken van de foto.De eerste bijeenkomst met de nieuwe corona maatreglelen mocht ik 01-07-2020 ook vastleggen voor NATM. Uiteraard neem ik zelf ook alle maatregelen met genoeg afstand, het desinfecteren van mijn handen etc. Eventueel, als dat wenselijk is, kan ik ook een mondkapje dragen.

error: Deze content is eigendom van NCfotografie en mag niet gekopieerd/gebruikt worden door anderen!