Studio fotografie

Het leukste van de fotografie vind ik bezig zijn met studio belichtingen. Voor bijvoorbeeld een zwangerschapsshoot, artistiek naakt en voor het opbouwen van je portfolio als fotomodel kon je bij mij in mijn studio ook terecht. Wil je een foto van jezelf omdat je trots bent op je lichaam, of heb je andere leuke ideeën voor een fotoshoot die anders is dan standaard? neem dan contact met mij op wat de mogelijkheden daarvoor zijn.

Helaas is het momenteel niet meer mogelijk om een volledige studioshoot te boeken, omdat ik helaas geen studio tot mijn beschikking heb. Wel kan ik bij u aan huis een kleine fotostudio opbouwen voor bijvoorbeeld profielfoto’s, foto’s voor 1 persoon en/of huisdierfoto’s. Mocht je echt graag een studioshoot willen boeken bij mij, dan kan ik uiteraard een studio huren voor een dagdeel, hier komen dan wel extra kosten bij.


Voor een zwangerschapsshoot is een fotostudio ideaal, Hier heb ik de perfecte belichting, meerdere accessoires zoals doeken en kleden en je hebt de privacy.


Gewoon voor ‘de lol’ een paar mooie platen schieten kan in mijn fotostudio ook. Met verschillende stoelen (zoals de chesterfield stoel), kleden, kleding etc. is er altijd een mooie opstelling te maken voor een foto die anders is dan gewone portretfoto’s.


Als je hard werkt voor die harde spieren, dan moeten die vastgelegd worden op de gevoelige plaat natuurlijk! Na bijna een jaar hard trainen en met een speciaal voedingsschema, is deze fotoshoot zeker de moeite waard!


Klassiek op de foto? Ja hoor,dat kan! Door een Grace Kelly rol in het haar te draaien en een mooi zwart jurkje aan te trekken kom je al een heel eind!


Artistiek naakt, dat is heel anders dan gewoon een foto van een naakte dame. In deze foto’s worden de vormen van het lichaam gebruikt om een mooi lijnenspel te creëren.


Voor mij is geen uitdaging te gek, dus als jij een leuk idee hebt of een foto nodig hebt die een verhaal verteld, vul dan onderstaand contact formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Helaas is het momenteel niet meer mogelijk om een volledige studioshoot te boeken, omdat ik helaas geen studio tot mijn beschikking heb. Wel kan ik bij u aan huis een kleine fotostudio opbouwen voor bijvoorbeeld profielfoto’s, foto’s voor 1 persoon en/of huisdierfoto’s. Uiteraard is het mogelijk om een studio te huren voor een dagdeel, hier komen dus wel andere kosten nog bij kijken.

error: Deze content is eigendom van NCfotografie en mag niet gekopieerd/gebruikt worden door anderen!