Huisdieren

Je huisdier is als een kind voor je, dus waarom zou je daar geen mooie portretfoto van willen hebben? Of een foto waarbij hij of zij lekker buiten aan het rondrennen is, er is een hoop mogelijk qua fotografie met dieren. Je kan bijvoorbeeld samen met je huisdier op de foto of je laat een prachtig portret maken in mijn fotostudio of ik kom bij jou thuis langs met mijn mobiele fotostudio.


Met mooi weer is het heerlijk om buiten foto’s van je huisdier te laten maken. Met slechter weer, is binnen ook altijd een optie.


Deze foto’s zijn in mijn fotostudio gemaakt, maar natuurlijk wil je niet altijd met je huisdier over straat. Vooral niet met een huisdier dat altijd binnen zit en reizen eng vind.


Met een kat, of een ander huisdier, kan ik ook de fotoshoot bij jou thuis doen. Dit houdt in dat ik met mijn mobiele flitsers en een opklapbaar achtergrondscherm bij jou, in bijvoorbeeld de woonkamer, een studio setting op zet. Het enige dat jij mag regelen, zijn de lekkerste koekjes om je huisdier te lokken en zo stil mogelijk te laten zitten. Eventueel een spiegel en andere accessoires mag je natuurlijk ook gebruiken.


Wil je ook met je huisdier mooie studio foto’s bij jou thuis? Stuur dan een Whatsapp bericht naar 06-46130112 en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

error: Deze content is eigendom van NCfotografie en mag niet gekopieerd/gebruikt worden door anderen!